## StrokeNet Southern New England Partnership in Stroke Research, Innovation and Treatment (SPIRIT) Conference Agenda Madison Beach Hotel, Madison, CT, March 8, 2019

0.00	<u>Breakfast</u>
8:00am – 8:30am	<u>5.6 G.M. G.S.</u>
8:30am – 8:45am	Welcome Address & Overview (15 min): - Dr. Mark Alberts
8:45am – 9:15am	StrokeNet Trials (10 min each with 5 min discussion):  - Discuss active trials, patient accrual, data management  1. ARCADIA – Dr. Shadi Yaghi  2. MOST – Dr. Karen Furie
9:15am – 9:55am	Fellow Research Presentations (20 minutes each): - Dr. Nils Petersen - Dr. Tracy Madsen
9:55am – 10:15am	<u>Coffee Break</u>
10:15am – 11:15am	Research Proposals (5 min each, to continue discussions over lunch):  - Dr. Lauren Sansing moderates - Presentations from each site on pilot project ideas that can leverage the network for collaborations:  1. CRAO Treatment and Outcomes (Brian Mac Grory) 2. TXA for post-tPA reversal (Shawna Cutting) 3. Posterior Circulation Stroke (Katarina Dakay) 4. Timing of Initiation of Anticoagulation after Cardioembolic Stroke (Shadi Yaghi) 5. The Three Territory Sign, an MRI Marker for Stroke (Amre Nouh) 6. Inpatient stroke codes and utilization of t-PA (Amre Nouh) 7. Single cell RNAseq of ICH evacuates (Lauren Sansing) 8. Additional ideas by Yale faculty TBD
11:15am- 11:45am	<ul> <li>Strategies/ Challenges Discussion (30 min):</li> <li>EMS Challenges and strategies (Melissa Harmon, RN) (15 min)</li> <li>ISC abstract discussion (Speakers: Dr. Kevin Sheth, Dr. Mark Alberts and Dr. Karen Furie, 15 min total, 5 min each site)</li> </ul>
11:45am – 12:00pm	StrokeNet Trials (10 min, 5 min discussion) - SLEEPSMART – Dr. Henry Yaggi
12:00pm – 1:15pm	Lunch break: (Group Tables for Open Discussion)  - ARCADIA - MOST - SLEEP SMART - I-ACQUIRE - NEW RESEARCH IDEAS - TRAINEES
1:15pm – 2:00pm	<ul> <li>Clinical Practice Discussion (15 minutes each, 45 min total):</li> <li>Dr. Tina Burton from Brown will moderate</li> <li>Discussion on:</li> <li>1. ICAD management in stroke- Dr. Shadi Yaghi</li> <li>2. NOAC reversal agents/protocols- Dr. Mark Alberts</li> <li>3. Anticoagulation in afib patients with a history of ICH- Dr. Joseph Schindler</li> </ul>
2:00pm – 3:00pm	Leadership Discussion/ Closing Remarks with Q&A (1 hour):

Discuss what is working and what needs improvement each RCC's systems

(clinical practice, data management, 10 min each)
Best clinical practices and timeframe windows
Open forum for next meeting suggestions

Wrap up - Dr. Kevin Sheth and Dr. Karen Furie closing